mobilni: 064 2393 553

Zemun, Bačka 21e

Ostružnica, Vuka Karadžića 2a

Poštovani klijenti.

 Na ovoj stranici pokušaću da predstavim neke od LPG proizvoda koji se ugradjuju servisu Star Gas.

Na ovaj način steći ćete jedno osnovno znanje o auto gas sistemima, koje će vam olakšati donošenje ispravne odluke prilikom kupovine novog plinskog sistema ili servisiranja već postojećeg na vašem automobilu.

LOVATO - vakumski i elektronski uredjaj

Lovato vakumski uredjaj ugradjuje se u karburatorske sisteme, jer se u eksploataciji najbolje pokazao, dok se elektronski uredjaj ugradjuje u indzekšn sisteme zbog jacine motora.
Lovato je Italijanski proizvod.
Garancija: 2. godine.

MIMGAS, GASELLI. TORELLI - vakumski i elektronski uredjaji

Slični su Lovato uredjaju i jeftini za održavanje, jer neke membrane odgovaraju najrasprostranjenijem standardu u nasoj zemlji.
Ovi isparivači su Turski proizvodi. Garancija: 1. godina.

AC sistem

Je Poljski proizvod koji je slican Italijanskim sekvent kompijuterskim sistemima. Mogućnosti AC sistema su te što u slučaju da se na vozilu pokvari benzinska pumpa imate opciju da se paljenje prebaci direktno na plin, tako da ce te bezbedno moci da odete do majstora i uštedite na eventualnim troškovima šlepanja.
AC koristi isparivace kao sto su italijanski TOMASETO uredjaj snage od 90kw do 120kw. Koriste se i jaci TOMASETO uredjaji kao TOMASETO ALJASKA, TOMASETO ARTIC i ANTARTIK. Ovaj sistem omogucava da iz kabine vidite koliko ima plina u boci. Kada plina nestane prekidac ce zapištati i vratiti ga automatcki na benzin. Takodje ovaj uredjaj vas i automatski obavestava sa dva kratka piska da vozilo treba da odvezete na servis plina ili yamene filtera. U ponudi su sad i isparivaci Stag TYP R02 (do120hp), Zavoli, Gaselli i Torelli (do 120kw).
Garancija: 2. godine, vazi za kompletnu ugradnju plina.

Auto gas uredjaji i komponente

Lokacija i Kontakt

Naš servis možete posetiti na lokacijama:
Zemun Backa 21e
i
Ostruznica Vuka Karadzica 2a

mob: 064 2393 553

© StarGas by poco