mobilni: 064 2393 553

Zemun, Bačka 21e

Ostružnica, Vuka Karadžića 2a

Nažalost zbog promene u zakonu više se nemože ugradjivati toro boca u automobile u kojima se rezervoar nalazi ispod ležišta rezervne gume.

Stavlja se najčešće u branik ili na nosač ispod branika. Kod novijih auta gde ima mesta stavlja se pored mesta gde se sipa benzin. Ali uvek možemo pronaći i drugo mesto po vašoj želji ukoliko je u skladu sa atestnim propisima.

Sve zavisi od tipova auta uglavnom se stavlja negde da nesmeta a opet na vidnom mestu radi lakšeg očitavanja stanja na prekidaču. I ovde možemo izaći vama u susret ukoliko je vaša želja u skladu sa atestnim propisima.

To zavisi od modela automobila i položaja motora. Ukoliko ima dovoljno prostora da se ugradi ploča (neki je još zovu i Mesec) onda se tako radi. Ukoliko nema dovoljno mesta onda se na samom karburatoru napravi dodatni priključak za auto gas što je po mom mišljenju bolja varijanta.

Proverite nivo rashladne tečnosti. Uredjaj se može zalediti samo u slučaju ukoliko u njemu nema rashladne tečnosti koju inače greje motor.

Dragi klijenti.

Ovde sam izložio Vaša najčešća pitanja koja ste mi tokom godina postavljali i koja se često ponavljaju kao i moje odgovore na njih.

Ukoliko Vi lično imate još neko pitanje koje bi ste dodali, možete ga napisati ovde i ja ću se potruditi da ga objavim što pre sa mojim odgovorom.

4.5/5

LOVATO - vakumski i elektronski uredjaj

Lovato vakumski uredjaj ugradjuje se u karburatorske sisteme, jer se u eksploataciji najbolje pokazao, dok se elektronski uredjaj ugradjuje u indzekšn sisteme zbog jacine motora.
Lovato je Italijanski proizvod.
Garancija: 2. godine.

Lokacija i Kontakt

Naš servis možete posetiti na lokacijama:
Zemun Backa 21e
i
Ostruznica Vuka Karadzica 2a

mob: 064 2393 553

© StarGas by poco