O Proizvodima koji se ugradjuju

LOVATO - vakumski i elektronski uredjaj.

Vakumski uredjaj ugradjuje se u karburatorske sisteme jer se u uksploataciji najbolje pokazao, a elektronski uredjaj u indzekšn sisteme zbog jačine motora. Lovato je Italijanski proizvod.
Garancija: 2. godine ili 20.000km.

MIM - vakumski i elektronski uredjaj

Sličan je Lovato uredjaju i jeftin je za odrzavanje jer neke membrane odgovaraju najrasprostranjenijem standardu u nasoj zemlji. MIM-gas je Turski proizvod.
Garancija: 1. godina.

AC - sistem

Je Poljski proizvod koji je sličan Italijanskim sekvent kompijuterskim sistemima. Mogućnosti AC sistema su te sto u slučaju da se na vozilu pokvari benzinska pumpa imate opciju da se paljenje prebaci direktno na plin, tako da će te bezbedno moči da odete do majstora i uštedite na eventualnim troškovima šlep službe. AC koristi italijanski TOMASETO uredjaj snage do 140kw i RAIL WALTEC dizne, a preko 140kw koriste se jači TOMASETO uredjaji kao TOMASETO ALJASKA, TOMASETO ARTIC... Ovaj sistem omogućava da iz kabine vidite koliko ima plina u boci. Kada plina nestane prekidač će zapištati i vratiti ga automatcki na benzin i automatski vas obavestava sa dva kratka piska da vozilo treba da odvezete na servis plina (zamena filtera).
Garancija: 2. godine, nema ogranicenja na broj predjenih kilometara.

Crazy frog drive

Za sva dodatna pitanja ili nedoumice možete pozvati našeg majstora i konsultovati se sa njim ili zakazati besplatan pregled Vašeg vozila kako bi ste doneli najbolju odluku. tel: 064 2393 553

2009 © StarGas All Rights Reserved

Poko Dizajn Studio